OPG Danijel Čajko postoji od 2003. godine, no ljubav prema pčelama u ovoj obitelji razvija se već sredinom prošloga stoljeća kada se djed Toma iz hobija njima počeo baviti.  Djed pčele nije selio po pašama već se bavio stacionarnim pčelarstvom, a ljubav, tradicija i zanimanje za ovaj posao prenosili su se s koljeno na koljeno.

Obitelj Čajko ima u vlasništvu 2,5 ha zemljišta, od čega se veći dio odnosi na faceliju i drugo medonosno bilje, a ostalo na orahe.

Proizvodi su osmišljeni za korisnike koji brinu o svom zdravlju te žele konzumirati domaći proizvod koji će ih uvijek iznova oduševiti svojom visokom kvalitetom, okusima i zdravstvenim učinkom. U obzir dolazi samo vrhunski med što potvrđuju brojne zlatne medalje te razna priznanja.

Tajnu proizvodnje pravog, prirodnog meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji stvaraju med,  proizvod gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.  Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med.  Loš med rezultat je industrijskog punjenja ili lošeg, nesavjesnog i neobrazovanog pčelara.

Kuća meda Županja

Prikazuje se svih 12 rezultata