Uvjeti kupovine i korištenja

Uvjeti kupovine i korištenja web stranice maliducan.hr

Molimo Vas da kao korisnici u nastavku pažljivo pročitate uvjete kupovine i korištenja web stranice maliducan.hr (dalje: Opći uvjeti) prije kupovine na web stranici https://maliducan.hr. Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da ste se upoznali, razumjeli i suglasili s našim Uvjetima kupovine i korištenja stranice te da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Ukoliko niste suglasni s Općim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ove stranice.

 

OPĆE ODREDBE

Web stranica https://maliducan.hr je u vlasništvu trgovačkog društva WINE 360 TECH d.o.o.. Navedena tvrtka omogućava korištenje usluga, sadržaja i proizvoda internetske trgovine https://maliducan.hr koje je regulirano ovim Općim uvjetima.

Opći uvjeti propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice https://maliducan.hr. Korištenjem web stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima te pristaju na korištenje web stranice https://maliducan.hr u skladu s njima.

Pristup na internetske stranice https://maliducan.hr ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje su izvan kontrole tvrtke WINE 360 TECH d.o.o. koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Sve fotografije, slike te sadržaj prikazan na stranicama zaštićen je i tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. zadržava jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke WINE 360 TECH d.o.o.

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki WINE 360 TECH. d.o.o. te ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u stalnom ili privremenom posjedu gore navedene tvrtke.

WINE 360 TECH d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Izričito je zabranjena uporaba tuđih korisničkih podataka dobivenih kod registracije ili korisničkog računa.

Izričito je zabranjeno, na bilo koji način, korištenje web stranice https://maliducan.hr za slanje, odnosno poticanje širenja neželjenih elektroničkih priopćenja (tzv. spamanje).

U slučaju kršenja odredbi Općih uvjeta iz ovog poglavlja, WINE 360 TECH d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, uskratiti registraciju ili ugasiti korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

 

TEMELJNI POJMOVI

Kupci trgovine mogu biti sve pravne i fizičke osobe.

Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.

 

OSOBNI PODACI I POSLOVNA SPOSOBNOST

Kupcem se smatraju sve punoljetne i poslovno sposobne osobe koje prihvaćaju navedene uvjete.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje su uneseni prilikom registracije, registrirani korisnik može pristupiti svojem korisničkom računu, pravovremeno ažurirati podatke, te time nas obavijestiti o nastalim promjenama.

Tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. obvezuje se na zaštitu podataka kupaca te da će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svome korisničkom računu i svojim podacima te promijeniti opće podatke i pristupnu lozinku.

WINE 360 TECH d.o.o. obvezuje se na isporuku sukladno traženjima kupaca prema trgovini sukladno podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu ili prilikom naručivanja proizvoda.

 

UVJETI KUPOVINE

Maliducan.hr je platforma putem koje prodaju provjereni prodavači. Uvjetima kupovine se uređuju međusobni odnosi između Kupca i tvrtke WINE 360 TECH d.o.o. u odnosu na uvjete i način naručivanja, cijene proizvoda, način plaćanja, raskid ugovara i povrat robe, zaštitu osobnih podataka i drugih pitanja vezanih za korištenje web stranice https://maliducan.hr i online kupovine.

Uvjeti kupovine primjenjuju se samo u slučaju kupovine putem https://maliducan.hr, a ne i kada je kupac kupio proizvode na neki drugi način (kao na primjer: neposredno od proizvođača, dobavljača ili sl.).Kupac može biti samo punoljetna poslovno sposobna fizička osoba te pravna osoba. Prihvaćanjem ovih Uvjeta potvrđujete da ste stariji od 18 godina života i da imate punu poslovnu sposobnost ili da ste sukladno članku 117. Obiteljskog zakona potpunu poslovnu sposobnost stekli sklapanjem braka prije punoljetnosti te da ste u cijelosti sposobni prihvatiti ove Opće uvjete. Ugovor u ime i za račun maloljetnika te poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njegovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe samo ukoliko nisu lišene prava na raspolaganje svojom imovinom i prava na sklapanje pravnih poslova. Za postupanje suprotno ovim odredbama tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

 

CIJENA

WINE 360 TECH d.o.o. obvezuje se jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos maloprodajne cijene sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14).

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om, odnosno jedinstvenoj europskoj valuti (€) s PDV-om, sukladno tečaju HNB-a u trenutno konverzije prikaza valute. Cijene su podložne promjenama.

U slučaju plaćanja virmanskom uplatom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno. Sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti potrošača, tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. može po svojoj odluci određene proizvode ponuditi po cijenama nižim od cijena u redovitoj prodaji odnosno uz poseban popust koji je dostupan pod istim uvjetima svim Korisnicima ili samo točno specificiranoj skupini korisnika. Uvjeti posebnih oblika prodaje poput trajanja takve prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl. bit će detaljno opisani na stranici proizvoda.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. neće primati narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

 

NAČIN PLAĆANJA

MALI DUĆAN omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta ili prilikom preuzimanja:

 1. Gotovinom po primitku pošiljke

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja (“pouzećem”) omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

 1. Kreditnim i debitnim karticama

Plaćanje na ovaj način može se ostvariti jedino putem Visa, Mastercard i Maestro karticama. Plaćanje je moguće jedino jednokratno, bez mogućnosti obročne otplate. Online plaćanje se vrši putem sustava Hrvatskog Telekoma PayWay.

 1. Virmanski ili internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, obraditi ćemo vašu ponudu za kupnjom. (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan).

Načine plaćanja uređuje vlasnik platforme i moguće su nedostupnosti ili isključenja pojedinih načina plaćanja.

 

PODACI O PROIZVODIMA I DOSTUPNOST PROIZVODA

Podaci o proizvodima na https://maliducan.hr sastavljeni su temeljem baze podataka tvrtke WINE 360 TECH d.o.o.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na https://maliduca.hr podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na https://maliduca.hr, WINE 360 TECH d.o.o. zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi na skladištu te proizvodi koji nisu raspoloživi na skladištu, ali su dobavljivi u roku od 7 radnih dana, ne uključujući subotu.

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na https://maliduca.hr, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem u skladištu tvrtke WINE 360 TECH d.o.o.

Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ za isporuku, WINE 360 TECH d.o.o. će obavijestiti kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ u roku u kojem je proizvod dobavljiv te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda iz https://maliduca.hr koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

 

PROCES NARUDŽBE I TRENUTAK SKLAPANJA UGOVORA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod isključivo kao registrirani. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Narudžba se smatra zaprimljenom:

 • u slučaju plaćanja kreditnom/debitnom karticom putem internetske trgovine u trenutku kada https://maliducan.hr dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe
 • U trenutku kada je narudžba zaprimljena, WINE 360 TECH d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.
 • Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, preporuča se provjera:
  • datoteke za neželjenu poštu u e-mail korisničkom računu
  • popunjenosti ulazne pošte i nemogućnosti primanja nove
  • da li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu https://maliducan.hr te ako nisu u tom slučaju kupac treba ponovite proces naručivanja

U slučaju plaćanja kreditnom/debitnom karticom putem internetske trgovine ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada https://maliducan.hr dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe te kada zaposlenik tvrtke WINE 360 TECH d.o.o. prilikom pakiranja robe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ na skladištu.

Nakon što je na skladištu proizvod zapakiran, WINE 360 TECH d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan.

U slučaju gore navedene uplate, kupac odgovara i snosi rizik za točnost i istinitost dostavljenih podataka s obzirom na to da će https://maliducan.hr izvršiti povrat sredstava sukladno dostavljenim podacima vrati proizvod na skladištu u trajanju od 7 radnih dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, WINE 360 TECH d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda.

 

DOSTAVA

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske i Europske Unije, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.

Dostava na području Republike Hrvatske i Europske Unije obavlja se putem dostavne službe koju je odabrala tvrtka WINE 360 TECH d.o.o.

U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.

U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drukčije naznačeno (naznaka „besplatna dostava“).

WINE 360 TECH d.o.o. se obavezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 3-5 dana od dana sklapanja ugovora.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Kada tvrtka WINE 360 TECH d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu odnosno primatelju, kupac odnosno primatelj je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

 

POVRAT I REKLAMACIJE (PRIGOVORI)

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne može oštetiti.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah je dužan uputiti reklamacije jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen.

Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti tvrtki WINE 360 TECH d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju tvrtki WINE 360 TECH d.o.o. i to e-mailom na info@maliducan.hr ili pismeno na adresu Oreškovićeva 8/1,10000 Zagreb, dok je WINE 360 TECH d.o.o. dužan u roku od 15 dana odgovoriti od dana zaprimanja prigovora sukladno čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena
 • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

WINE 360 TECH d.o.o. prihvatiti će povrat reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.

U slučaju opravdane reklamacije troška zamjene proizvoda s novim proizvodom u cijelosti snosi ugovorni partner tvrtke WINE 360 TECH d.o.o. koji je distributer/proizvođač spornog proizvoda.

 

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac može jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora:

 • ako je predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje,
 • ako je bila otpečaćena nakon dostave,
 • ako je predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
 • ako je predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe

Kako bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog ugovora, isti mora obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (adresa na koju će se slati), telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i priloženi primjer obrasca.

Rok za jednostrani raskid ugovora od 14 dana počinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Ako kupac jednostrano raskine ovaj ugovor, WINE 360 TECH d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat novca koji je  primio, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada WINE 360 TECH d.o.o. roba bude vraćena ili nakon što bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove na povrat.

Kupac je dužan robu predati ili poslati (na adresu gdje će se poslati) bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 3 dana od dana kada je Kupac uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe snosi kupac sam.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

 

RJEŠAVANJA POTROŠAČKIH SPOROVA

Ovim putem Vas obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem – sporazumno, kao i o Vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i/ili podnošenjem prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.

 

ONLINE RJEŠAVANJA POTROŠAČKIH SPOROVA

Obavještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sporova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem linka: ovdje  (LINK)

 

UPORABA I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Cijenimo vašu privatnost i zato sve vaše osobne podatke čuvamo u strogoj tajnosti. Sve naše internetske aktivnosti su u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrade osobnih podataka i upotrebe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETSbr.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)).

Politika privatnosti (link) određuje upotrebu informacija koje će MALI DUĆAN zaprimiti od Vas kada posjetite internetske stranice https://maliducan.hr, registrirate se i izvršite kupovinu ili podatke koje ćete podijeliti sa korisničkom službom ukoliko nas kontaktirate telefonski.

O svakoj zlouporabi Vašeg Korisničkog računa dužni ste bez odgađanja obavijestiti tvrtku WINE 360 TECH d.o.o.. MALI DUĆAN ne odgovara za bilo koji oblik štete koja nastane neovlaštenim korištenjem Korisničkog računa.

Politika privatnosti web stranice https://maliducan.hr sastavni je dio Uvjeta korištenja i može se pročitati ovdje.

 

ISKLJUČENJE IZ UPORABE I NAKNADA ŠTETE

MALI DUĆAN je ovlašten iz daljnje uporabe stranica isključiti onog korisnika koji na bilo koji način krši Opće uvjete, ometa rad stranice, vrijeđa prava korisnika, zlouporabljuje objavljene podatke ili na bilo koji drugi način neovlašteno koristi https://maliducan.hrili postupa protivno prisilnim propisima, a osobito: kopira sadržaj objavljen na https://maliducan.hr te ga objavljuje u/na nekom drugom mediju oglašavanja, lobira ili utječe na oglašivače-prodavatelje sa https://maliducan.hr da se oglašavaju na nekim drugim stranicama ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira i nudi im svoje usluge ili usluge trećih osoba.

MALI DUĆAN, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu nastale štete i izmakle koristi. MALI DUĆAN će u navedenim slučajevima poduzeti sve raspoložive pravne mjere kako bi zaštitio sebe i svoje korisnike i poslovne suradnike.

 

ISKLJUČENJEODGOVORNOSTI

MALI DUĆAN ne odgovara:

 • za ovlaštenost druge strane za sklapanje ugovora za dostupnost i funkcioniranje stranice https://maliducan.hr u svakom trenutku
 • za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu
 • za zakonitost korištenja stranice https://maliducan.hr od strane trećih osoba
 • za eventualne pogreške u prezentaciji sadržaja na https://maliducan.hr koje mogu dovesti do povrede autorskog prava i prava intelektualnog vlasništva korisnicima ni trećim osobama za bilo kakvu štetu ili gubitak koji nastanu izravno korištenjem ovih stranica ili stranica na koje vode linkovi sa https://maliducan.hr, odnosno zbog informacija na ovim stranicama.
 • za eventualnu štetu ili izmaklu korist nastalu nepružanjem svoje usluge radi pogrešaka tehničke ili ljudske naravi.
 • za sadržaj prikazan na stranicama trećih osoba na koje https://maliducan.hr može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s https://maliducan.hr niti podupiranja takvih stranica od strane tvrtke WINE 360 TECH d.o.o.

 

KORIŠTENJE „KOLAČIĆA“

Kada pristupate internetskoj stranici, općeniti se, neosobni podaci (broj posjete, prosječno vrijeme posjete stranici, posjećene stranice) automatski bilježe (ne kao dio prijave). Te podatke ne možemo povezati s vašim osobnim podacima i oni su u potpunosti neosobni. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje sadržaja i korisnosti same stranice.

Vaše podatke ne koristimo u druge svrhe i ne posredujemo trećim osobama. Kolačići su nevidljivi dokumenti koji su trenutno sačuvani na vašem tvrdom disku i omogućavaju prodavatelju prepoznavanje vašeg računala, kada sljedeći put posjetite internetsku stranicu. Prodavatelj koristi kolačiće samo za skupljanje informacija koje se koriste za upotrebu internetske stranice i za optimizaciju svojih internetskih aktivnosti oglašavanja.

Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za korištenjem kolačića. Ukoliko ne želite omogućiti spremanje kolačića to možete podesiti u svom internet pregledniku. Korisnici koji odluče ne prihvatiti osnovne kolačiće neće moći koristiti stranicu https://maliducan.hr jer bez korištenja kolačića nije moguće registrirati korisnički račun niti dodavati proizvode u košaricu.

Više o politici kolačića može saznati na Politika kolačića (LINK).

 

PROMJENE

WINE 360 TECH d.o.o. je ovlašten u svakom trenutku mijenjati sadržaj ovih Uvjeta te o tome obavijestiti Kupce putem web stranice https://maliducan.hr.  Kupci su dužni pri registraciji pročitati i suglasiti se s Općim uvjetima koji se primjenjuju na svaku sljedeću kupovinu sve do njihove izmjene, a o čemu će Kupci biti obaviješteni pri prvoj sljedećoj kupovini nakon izmjene. WINE 360 TECH d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja Kupca da to učini.

 

NADLEŽNOST

Za sve sporove proizašle iz korištenja web stranice https://maliducan.hr ugovara se nadležnost suda u Zagrebu.

 

Maliducan.hr je vlasništvo tvrtke Wine 360 tech d.o.o.

Oreškovićeva 8/1, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 27115543361

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu

IBAN HR1123400091111046470 Privredna banka Zagreb

Članovi uprave: Dario Drmač, Dubravko Vancaš

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti